Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Rólunk Tehetséggondozás Jelentkezés Dokumentumok Kapcsolat Galéria DÖK Archívum

 

Bemutatkozás

Események
 
 
 
 
 

 

SZABADIDŐS PROGRAMOK, KOLLÉGIUMI RENDEZVÉNYEK

    A szabadidő szervezése


    A csoportvezető tanárok folyamatosan figyelemmel kísérik a főváros kulturális programjait, ezekről tájékoztatják a diákokat és a pedagógus kollégákat.

Tanév elején felmérik a diákok igényeit, az érdeklődési területeket és ennek megfelelően elkészítik a tanévre szóló rendezvénynaptárt. Figyelemmel kísérik a pályázati lehetőségeket. A diákok igényeit a DÖK érvényesíti a programjaiban.


     A kollégium hagyományos rendezvényei


            Gólyatábor:

            Egészséghét: 

            Kollégiumi hét: 

            Farsang: 

            Egészséghét: 

            Végzősök búcsúztatása: 

            Gyermekhét: 

            Pedagógusnap és nemzeti összetartozás napja: 


            Fenti rendezvényeket a DÖK kezdeményezésére, és védnökségével bonyolítjuk le.


    Sport


    Továbbra is azt tervezzük, hogy az összes rendelkezésre álló lehetőséget kihasználjuk annak érdekében, hogy a diákok fizikai állapotán javítsunk, a felesleges energiákat lekössük, és tartalmas foglalkozásokat szervezzünk számukra. Célunk, hogy a sport területén kifejtett aktivitás erősítése a kollégiumi közösséghez tartozás érzését, az egészséges versenyszellem kialakulását. A belső tárgyi és személyi feltételek alkalmasak arra, hogy ez a cél megvalósuljon. A diákok megfelelő tájékoztatása érdekében versenynaptárt készítünk.


    Klubok


    Az intézményben három klub működik, eltérő profilú programokkal, melyek közül a diákok a saját ízlésüknek megfelelőt kiválasztják. A klubok éves programkínálatot készítenek. Működésüket pedagógusok irányítják.


     Stúdió


    A kollégiumi rendezvények lebonyolításához szükséges technikai berendezéseket, illetve a kollégiumi események archiválását lehetővé tevő eszközöket diákjaink működtetik, felelős pedagógusok felügyelete mellett. Ez a foglalatosság nagyon népszerű szabadidő eltöltési forma a műszaki pályára készülő diákok körében, egyben kitűnő szakmai gyakorlat is.


Jelentkezési lap
Étlap
TMTK-Spoiler
TMTK Spoiler